Η Topo3D εδρεύει στα Χανιά της Κρήτης και δραστηριοποιείται στο χώρο της τοπογραφίας, των υδραυλικών μελετών και των μελετών οδοποιίας προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μηχανικού.

Ο σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή εξειδικευμένων λύσεων στα προβλήματα των πελατών της. Παρακολουθώντας συνεχώς τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και καινοτομίες, η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και τα απαραίτητα λογισμικά για την εκτέλεση των τεχνικών εργασιών.

Με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, η εταιρία βασίζεται στο εξειδικευμένο προσωπικό της, το οποίο αποτελείται από αγρονόμους τοπογράφους μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες , μηχανολόγους μηχανικούς, μηχανικούς περιβάλλοντος και δασολόγους.

Η φιλοσοφία της εταιρείας στηρίζεται στο κτίσιμο μιας προσωπικής σχέσης με τον πελάτη, προσαρμοζόμενη στις απαιτήσεις, ανησυχίες, ιδιαιτερότητες και προβλήματα προκειμένου να ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις απαιτήσεις του, προσφέροντας τις πλέον αξιόπιστες και σύγχρονες λύσεις.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Skip to content